BANTESZ » Blog Archive » Tájékoztatás adatközlésről
BANTESZ Állattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet

Legfrissebb hírek 
 • Tájékoztatás adatközlésről

  Filed under Uncategorized
  Apr 29

  A BANTESZ Szövetkezet tájékoztatja a nyúl tenyésztőket és mindazokat, akik nyúl tenyésztéssel kívánnak foglalkozni, hogy mindaddig, amíg a vágóhíd beruházásai be nem fejeződnek, semmiféle részletes adatot nem közöl honlapján azon okok miatt, hogy a BANTESZt érő támadásokat megakadályozza. A közölt adatok tájékoztató jellegűek. Tájékoztatóul közöljük, hogy a vágóhíd beindításához Szövetkezetnek minden rendelkezésére áll. Minderről mindenkit időben értesítünk.

  A BANTESZ Szövetkezet továbbra is a vidék talpra állását kívánja szolgálni, minden termelőnek tisztességes fizetséget juttatni az elvégzett munkájáért. A Szövetkezet minden őstermelőnek, termelőnek, nyugdíjasnak lehetőséget kíván adni a jobb megélhetésre az ország egész területén. A BANTESZ Szövetkezet szeretne mindent megtenni a vidék életfeltételeinek javításáért. Ezért minden vidékért tenni akaróval együtt kívánunk működni, legyen az növénytermesztés,  állattenyésztés, vagy feldolgozás területén tevékenykedő.

  Medve István

  BANTESZ Szövetkezet Igazgatósági elnöke

Comments are closed.

Tisztelt Polgármesterek!

Keressük az ország egész területéről azokat a településeket, település csoportokat, akik csatlakoznának szövetkezetünk által működtetett 3.000 főállású munkahely létrehozásában. Településenként minimum 10 fő munkavállalót (munkanélkülit) várunk. Munkavégzés három műszakos munkarendben. Programunk kész. Olyan települések, azon belül munkavállalók jelentkezését várjuk, akik komolyan, hosszú távon részt kívánnak venni. Jelentkezésüket a ország egész területéről várjuk.

Tel.: +36 30 207-9149
E-mail: medve.istvan46@gmail.com
Web: www.bantesz.hu

Tisztelettel:
Medve István
Igazgatósági elnök

BANTESZ

Állattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet

Mentsük meg a vidéket!

6.000 vidéki munkahely megteremtése
Fókuszban a mezőgazdaság!
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." (Albert Enstein)