BANTESZ » Blog Archive » Nyúl vágóhíd beruházás
BANTESZ Állattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet

Legfrissebb hírek 
 • Nyúl vágóhíd beruházás

  Filed under Uncategorized
  Jul 24

  A BANTESZ Szövetkezet megkezdte nyúl vágóhíd beruházását. Az épület 55%-os készültségű 3.640 m2 hasznos területtel, mely 4.654 m2-re bővíthető.

  Helyet kap benne a vágó, feldolgozó, csomagoló üzem, valamint a hűtőház. Itt valósul meg később a taktaszadai második ütemben megépülő baromfi vágóhíd feldolgozásra kerülő termékeinek csomagolása és hűtőházi tárolása, melyet a Szövetkezet saját és pályázati segítséggel valósít meg, de egyidejűleg tárgyalások folynak bankokkal a beruházás befejezésének meggyorsítása érdekében. Kül- és belkereskedelmi cégekkel folynak egyeztetések a piacok felkutatása és bővítése érdekében, folyamatban van szándéknyilatkozatok tétele, valamint szerződések kötése. További tárgyalások sorozata folyik, melyekről később adunk további tájékoztatást.

  A BANTESZ Szövetkezet az 520 Ft/kg-os felvásárlási árat a saját vágóhíd 2014-es indításra való tekintettel 540 Ft/kg-ra emeli. A Szövetkezet ezen ár alá nem megy, ez csak növekedhet, ennek részleteit később közöljük. A számításokat ezen árral kérjük továbbiakban számolni.

Comments are closed.

Tisztelt Polgármesterek!

Keressük az ország egész területéről azokat a településeket, település csoportokat, akik csatlakoznának szövetkezetünk által működtetett 3.000 főállású munkahely létrehozásában. Településenként minimum 10 fő munkavállalót (munkanélkülit) várunk. Munkavégzés három műszakos munkarendben. Programunk kész. Olyan települések, azon belül munkavállalók jelentkezését várjuk, akik komolyan, hosszú távon részt kívánnak venni. Jelentkezésüket a ország egész területéről várjuk.

Tel.: +36 30 207-9149
E-mail: medve.istvan46@gmail.com
Web: www.bantesz.hu

Tisztelettel:
Medve István
Igazgatósági elnök

BANTESZ

Állattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet

Mentsük meg a vidéket!

6.000 vidéki munkahely megteremtése
Fókuszban a mezőgazdaság!
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." (Albert Enstein)